Razvili smo i implementirali rješenje Pametna kuća za nadzor i upravljanje rezidencijalnih objekata sljedećih karakteristika:

  • Električki, elektronički, multimedialni i telekomunikacijski sustavi se putem KNX  i TCP/IP standarda povezuju u jedinstveno, fleksibilno rješenje omogućujći punu integraciju uređaja različitih proizvođača.
  • Omogućeno je upravljanje svim tehničkim sustavima: kontrola pristupa, rasvjeta, žaluzine i rolete, grijanje i hlađenje, upravljanje prozorima i vratima, bazenska tehnika, integracija s alarmnim sustavom i CCTV-om …
  • Intuitivno grarafičko sučelje sa samoobjašnjavajućim ikonama je jednostavno za korištenje i konzistentno na svim upravljačkim uređajima (računalni zaslon, tablet, mobilni telefon).
  • Implementiran je cijeli niz funkcija kao što su vremenski programatori i scene koji mogu biti postavljani i mjenjani od strane kranjeg korisnika na jednostavan i lak način.

Pametna kuća je fleksibilno i lako nadogradivo rješenje. Međutim, bilo da se radi o elementarnoj razini ili o punom opsegu upravljačko-nadzornih funkcija, cijeli sustav pametnog upravljanja je dizajniran za krajnjeg korisnika kako bi svatko mogao jednostavno i lako koristiti sve aspekte pametnog upravljanja.

Pametna kuća je rješenje kroz koje se tehnologija podređuje korisnicima i njihovim potrebama.

Privatna kuća na Krku